Adi Manolovici

Academia de Rock

Academia de Rock

Academia de Rock este prima scoala de chitara rock din Romania si a luat fiinta in martie 2000 la initiativa lui Adi Manolovici, artist, chitarist si compozitor.

In cei peste 15 ani de existenta a scolii, Adi Manolovici a format peste 400 de chitaristi, multi dintre ei activand in trupe deja celebre precum Vita de Vie, El Negro, Zum, Firma, Amicii, R.U.S.T., X-Plod, Phenomen On, Idol, Magnum Opus, Secret Society, Addictive, Syndikate, etc.

Multi chitaristi ce au absolvit aceste cursuri au fost nominalizati sau au castigat diverse premii in cadrul Concursului Nationala de Rock si a altor concursuri de rock din tara, iar la momentul actual sunt in plina activitate muzicala si scenica fiind chitaristi profesionisti.

Programa scolara parcurge un registru stilistic divers (folk, country, blues, rock, metal, fusion, jazz) si fiecare elev isi poate alege stilul preferat pe care il doreste, atat la chitara acustica, electrica sau la chitara bas.

Cursurile se tin in Drumul Taberei (Valea Argesului), dureaza 90 de minute fiecare si contin elemente de teorie muzicala, practica instrumentala, armonie si contrapunct fiind structurate pe durata unui an scolar.
Manualele, partiturile si cd-urile de studiu sunt asigurate pe intregul parcurs scolar, iar pentru ora de curs beneficiezi si de chitara !

Limita de varsta este pentru tineri intre 9 si 20 de ani.

Iti poti pune in practica cunostintele muzicale in cadrul concertelor si evenimentelor Live organizate de Academia de Rock, iar anual poti participa la taberele de instruire si socializare organizate la munte.

Academia de Rock te asteapta cu bratele deschise pentru a deveni instrumentist profesionist!

Academia Rock Camp

Academia Rock Camp, Ediţia a-XXX-a se organizează în perioada 31 iulie – 6 august 2023 la Buşteni (jud. Prahova).

Se asigură cazarea (6 nopti) într-o vilă cochetă, masă bio (3 mese/zi), 4 şedinte de chitară + canto, teorie / zi cu Adi Manolovici şi un concert de final.

În cadrul şedinţelor de chitară, prof. Adi Manolovici vă va invăţa tehnică chitaristică, studii şi piese muzicale în funcţie de gradul de pregătire al cursantului.

Programul sportiv este la alegere: ping-pong si biliard (in sală), badminton, fotbal, etc.

In cadrul evenimentului se mai asigură o excursie la Cascada Urlătoare, Castelul Cantacuzino, un foc de tabără cu cartofi copţi şi grătar, proiecţie concerte pe ecran gigant, istoria Rock-ului şi multe alte jocuri de socializare.

Vila este cotată cu 3 stele, a fost construită în 2012, are o arhitectură rustică-montană şi este dotată cu facilitaţi dintre cele mai moderne: televiziune prin cablu, acces internet WiFi gratuit în toate camerele, motive minunate pentru recreere şi relaxare într-un cadru montan cu aer curat şi privelişti de excepţie!

Numărul de locuri este limitat, un motiv în plus să vă inscrieţi cât mai repede, de preferat până la data de 1 aprilie 2023 la tel. 0766 – MANOLO

*Academia de Rock isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Nu se primesc decat persoane serioase si motivate, iar actele anti-sociale sau golăniile nu sunt tolerate.

#academiaderock #manolovici #invatachitaracuunprofesionist #tabararock #cursuridechitara #lectiidechitara #cursurichitara #lectiichitara #keeponrockin #rock #romania #busteni #guitarhero #guitarvirtuoso

Academia de Rock

Mai multe informatii gasiti in paginile siteului Academia de Rock sau la tel. 0766-MANOLO